Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado

La feina de fer oposició


Finalment, després de demanar-ho des de l’anterior mandat -que va començar fa més de 4 anys!-, els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Sant Vicenç, entre ells el d’Esquerra Republicana de Catalunya, disposen d’un espai propi al butlletí municipal! I és que per algun motiu és municipal, no de l’equip de govern... I ho hauria hagut de ser des del primer exemplar, plural i divers, com ho és la representació al consistori –encara que estigui governat per una majoria absoluta- i la societat santvicentina. I això que la Llei municipal i de règim local de Catalunya especifica (article 170: Dels regidors i grups municipals), pel que fa als mitjans de suport, que “el ple de l'ajuntament ha de garantir la participació dels regidors i dels grups municipals en els òrgans d'informació i difusió municipal, com la televisió local, les emissores de ràdio municipals i les publicacions i els butlletins editats per l'ajuntament.”

En definitiva, que ara tenim un espai al butlletí municipal però que és tan limitat (5 línies!) que en farem una versió llarga per a la pàgina web.

En aquest primer article, doncs, aprofitem per presentar-nos. A l’Ajuntament, els representants republicans són l’Adriana Delgado, portaveu, la Sandra Oliva i el Jordi Palma, que es posen a la vostra disposició i us conviden a posar-vos en contacte amb ells per correu electrònic (regidors@esquerrasvcastellet.cat) o via xarxes socials, als perfils corporatius de Facebook (esquerrasvcastellet) i Twitter (@erc_svcastellet).

I què fa l’oposició? Doncs les nostres principals tasques, que volem posar en valor, són, per obligació i responsabilitat política, la de control i fiscalització del govern, i la de representativitat atorgada en unes eleccions, per la qual cosa també mereixem tot el respecte. I fiscalització, ara més que mai, amb una majoria absoluta totalment legítima, també aconseguida a les urnes, però amb més dedicacions polítiques que mai i càrrecs d’alta confiança, que creiem que obliguen el govern local a demostrar actitud i aptitud i per la qual exigirem molts bons rendiments per al poble. Esquerra creiem que la transparència i el bon govern han de ser presents en tots els àmbits de l’administració pública, i s’han d’exercir, no només dir. Treballem perquè així sigui.  - See more at: http://locals.esquerra.cat/santvicenccastellet/article/29531/la-feina-de-fer-oposicio#sthash.XuwXoUlr.dpuf

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de moderació