Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado

Sobre la legítima discrepància política


La discrepància és la diferència d'opinió existent entre les parts actives sobre un afer. En política, acceptar-la i, en tot cas, negociar per evitar-la, és una mostra de profund respecte el joc democràtic.

Com a principal partit a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, ERC té el dret i l der d'exercir el control i la fiscalització de l'acció del govern municipal. En alguns casos, estem a favor de les legítimes decisions preses, en d'altres no, té legítimament. Sempre argumentem els nostres posicionament i els expliquem, no ens hem d'amagar de res.

Estem a favor d'un camp de futbol nou per a Sant Vicenç, no del projecte de l'equip de govern, com tampoc no hem donat suport a les darrers ordenances i pressupostos o a l'externalització de serveis, com el d'atenció domiciliària. Però també hem argumenta i explicat vots favorables a propostes del govern, com la biblioteca (un projecte iniciat amb Esquerra), la rehabilitació de Castellet, la reforma de Via Augusta, el nou contracte del servei d'aigua, el parc de les escoles velles o el nou vial de la C55 als polígons, tot i que sembla que alguns no ho recordin. O és més, que ho amaguin.

Us convidem, som sempre, a seguir els plens municipals de l'Ajuntament de Sant Vicenç en emissions en directe d'Esquerra, via Facebook Live, i els nostres canals de comunicació per conèixer-nos millor, a nosaltres i al nostre projecte de poble i de país. No tenim res a amagar, al contrari, volem transparència i claredat, ja que estem orgullosos de les nostres decisions, debatudes, preses en grup i argumentades. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar les vostres pròpies aportacions. Alguns sí que estem disposats a escoltar els altres.  
     

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de moderació