Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado

"Amb la gent, com la gent, per la gent"


Adriana Delgado ha esta reelegida com a cap de llista d’ERC a Sant Vicenç de Castellet per a les eleccions municipals del 2019. Delgado, que ja va ser candidata el 2015, és ara la portaveu del grup municipal a l’Ajuntament i diputada al Parlament. La votació, amb la unanimitat de militants i amics, va tenir lloc dimarts en una assemblea extraordinària a l’auditori de la biblioteca.

Delgado va ser l’única candidata, avalada per l’executiva local, i en la seva presentació va defensar el model municipalista i republicà d’Esquerra Sant Vicenç, “amb la gent, com la gent i per la gent”, basat en una concepció igualitària de les llibertats dels ciutadans, prioritzant el bé comú i la participació de la gent en els afers públics, i a partir de valors com el treball, el compromís, l’honestedat, la convivència i el respecte a les persones, la sostenibilitat i el feminisme.

La candidata va explicar que treballa per la formació d’una llista, lògicament, amb membres d’ERC i el Jovent Republicà, però també i com és habitual, amb persones independents “que provinguin d’àmbits locals diferents i que ens acompanyin per oferir als nostres ciutadans un canvi, una alternativa, i per tirar endavant propostes ambicioses, necessàries, equitatives, participatives, per a tothom”. En definitiva, va dir Delgado, “farem una llista variada, amb perfils diversos, complementaris, però ja segur que amb gent compromesa, valenta i orgullosa d’aquest poble i d’aquest país, i amb moltes ganes de treballar”.

Treballar també, va explicar, per trencar l’actual majoria absoluta de CiU d’aquest mandat i governar “d’una altra manera, al costat dels santvicentins i santvicentines”. L’any que falta per a les municipals, va dir, servirà a ERC per seguir fent una oposició crítica a l’Ajuntament, des del respecte i l’argumentació, i, més enllà, per acumular forces, cosir, sumar i abraçar persones que provinguin d’altres projectes.

Delgado també va fer un breu repàs a l’actualitat política, va tenir paraules de record per a les persones preses i exiliades, i va demanar compromís i voluntat de treballar “per ser molts, cada dia més, i voluntat de sumar i fer un país lliure, net, cohesionat i socialment just”. La candidata va posar en valor la feina feta al llarg de més de 40 anys per la secció local de Sant Vicenç, “que incansablement ha lluitat per l’alliberament nacional i el canvi social, també al poble i des del poble”, i va agrair la feina feta en equip amb els actuals regidors, Sandra Oliva i Jordi Palma, així com als candidats que l’han precedit a Esquerra, pel compromís i la voluntat de treballar pel bé comú.

Finalment, l’alcaldable va recordar que la prioritat d’Esquerra “és servir el conjunt de la nostra societat. Aquest és el motor de la història de la humanitat, la lluita constant per millorar les condicions de vida de la gent”. Va assegurar que tant ella com les persones que l’acompanyaran a la candidatura s’hi esforçaran, s’hi dedicaran i intentaran fer-ho el màxim de bé possible, però que és necessari treballar “junts, amb ganes de fer millor aquest poble, aquest país, i sobretot de fer-ho amb una actitud positiva, amb la manera de fer que ens caracteritza, dialogant, de tu a tu, amb la gent, com la gent, per la gent”.

L’assemblea extraordinària, presentada pel president local, Aleix Lafont, va comptar amb la presència dels presidents comarcal i regional d’ERC, Albert Mulero i Lluís Oliveras, respectivament, i del vicesecretari general d’Organització d’ERC, Isaac Peraire.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de moderació