Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado
 • Adriana Delgado: "Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix. Farem que els 'nos' es tornin 'sís'"

  Benvinguts a l’acte central de campanya d’Esquerra Sant Vicenç, moltes gràcies per acompanyar-nos.   Ja heu vist que hi ha moltes coses que no volem que es mantinguin igual al nostre poble i al nostre país. I, com deia Albert Einstein, si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix. Per això ens presentem com l’alternativa del sí. Perquè aquests “nos” que explicaven la Sandra i el Jordi esdevinguin “sís”. D’entrada, amb una manera de fer oberta i dialogant, tenint en compte l’opinió dels ciutadans i governant, que no manant, amb vocació de servei, transparència i humilitat.

 • Promoció econòmica, ocupació i atenció a les persones, eixos del programa

  Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet va celebrar diumenge l’acte central de campanya, en què va explicar les principals propostes del seu programa electoral. Davant de més de 150 persones, a Cal Soler, l’alcaldable de la formació republicana, Adriana Delgado, va comentar els eixos clau de cara al proper mandat. D’una banda, els projectes en les àrees de promoció econòmica i ocupació, i de l’altra, en atenció a les persones. Com a paraigües de les propostes a llarg termini, ERC proposa l’elaboració d’un pla estratègic 2025, amb consens social i polític, per dissenyar el Sant Vicenç del futur.

 • Propostes en fiscalitat

  Què volem Esquerra Republicana en fiscalitat a Sant Vicenç de Castellet? Moderar la pressió fiscal per a les persones que ho necessitin, i gestionar els recursos públics amb eficàcia, eficiència i transparència per oferir uns serveis públics de qualitat. 

 • Jordi Palma i Sànchez, 3r membre de la candidatura

  Jordi Palma i Sánchez, 3r membre de la candidatura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Nascut a Sant Vicenç el 1981. Està estudiant Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió i treballa com a analista programador. Té estudis musicals, i toca el piano i el saxo. Ha passat per diverses entitats culturals del poble i és membre de l’ANC. Va ser arribar a Esquerra i en poc temps assumir responsabilitat i lideratge a la secció local. Inquiet i apassionat.

 • Propostes en ensenyament

  Què volem fer Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet en ensenyament? Crear un programa marc pel manteniment de les instal·lacions educatives, ampliar l’oferta d’estudis postobligatoris ajustant-la a les necessitats laborals del territori, i millorar la comunicació entre els centres educatius i amb l’Ajuntament. 

 • Salvador Ros i Arias, 4t membre de la candidatura

  Salvador Ros i Arias, 4y membre de la candidatura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Nascut fa 59 anys a L’Hospitalet de Llobregat, fa més d’un any i mig que viu a Sant Vicenç. Diplomat en Assessorament Financer i Direcció bancaria per l’Institut Català de Finances. Va treballar 30 anys en una entitat bancària i actualment és assessor financer independent. Ha col·laborat en la gestió de diverses entitats esportives. Integrat de ple al poble, el vam conèixer recollint opinions en la gigaenquesta i no ha costat gaire convèncer-lo per formar part del projecte d’Esquerra.

 • Propostes en convivència ciutadana

  Què volem fer Esquerra Republicana en l'àmbit de la convivència ciutadana a Sant Vicenç de Castellet? Facilitar la integració dels nouvinguts, i revisar l’actual ordenança i aplicar-la amb rigor, tenint en compte que qui té drets també té obligacions, i que s’han de respectar les normes de convivència. 

 • Sergi Domínguez i Truzman, 5è membre de la candidatura

  Sergi Domínguez i Truzmán, 5è membre de la candidatura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Nascut a Barcelona fa 21 anys, viu a Sant Vicenç des de l’any 2008. Ha completat els estudis secundaris i actualment cursa la carrera d’Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona. Interessat en la fotografia, la meteorologia i els cotxes. Portaveu de les JERC Sant Vicenç, un grup de gent jove, interessada en la política, compromesa i molt activa. Són el futur d’Esquerra, d’aquest poble i d’aquest país.

 • Propostes en joventut

  Què volem fer Esquerra Republicana en l'àmbit de joventut a Sat Vicenç de Castellet? Fer partícips als joves de les decisions que afecten el municipi, facilitar-los l’accés a una feina i a un habitatge, ajudar els emprenedors i dinamitzar la comissió de joves i el Rkó.

 • Aleix Lafont i Delgado, 6è membre de la candidatura

  Aleix Lafont i Delgado. Nascut fa 28 anys a Sant Vicenç. Viu en parella, és vetllador a l’Escola Sant Vicenç. Secretari d’Imatge i Comunicació d’Esquerra Sant Vicenç. Ha format part d’entitats culturals i esportives. Creatiu i innovador, amb ell Esquerra pot presumir de tenir molta i bona presència a la xarxa.

 • Propostes en cultura

  Què volem fer Esquerra Republicana en cultura a Sant Vicenç de Castellet? Vetllar per la comissió de gestió, dinamització i promoció de l’Espai Ateneu, i preservar el patrimoni cultural i donar suport a les associacions.

 • Joan Bizarro i Moreno, 7è membre de la candidatura

  Joan Bizarro i Moreno, 7è membre de la candiadtura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Viu a Sant Vicenç i té 45 anys. Casat i pare de dos fills. Es dedica al món del marbre i actualment treballa a Olesa de Montserrat. Membre molt actiu de tot tipus d’entitats de Sant Vicenç, culturals, educatives i esportives. Un home dinàmic, polifacètic i inquiet, només li faltava entrar al món de la política i ho fa de la mà d’Esquerra, perquè s’estima Sant Vicenç i vol contribuir a millorar-lo.

 • Propostes en esports

  Què volem fer Esquerra Republicana en esports a Sant Vicenç de Castellet? Promocionar l’esport escolar i de base, donar suport als clubs i esportistes i treballar per aconseguir els espais que necessitin per a la pràctica esportiva.  

 • Marc Trulls i Méndez, 8è membre de la candidatura

  Marc Trulls i Méndez. Nascut a Sant Vicenç el 1984. Enginyer Tècnic Industrial Especialitzat en Mecànica, Màster en Comunicació Digital de Projectes d’Enginyeria. 3 anys a l’enginyeria Projectàlia i actualment a l’empresa Masats (sector automoció) des de fa 7 anys. A part, monitor de natació. Regidor d’Esports per Esquerra (març 2010-2011) i en aquesta legislatura des de inicis del 2014. President del CN Castellet i membre d’altres entitats esportives i culturals. Sempre hi és i pel que calgui.

 • Propostes en medi ambient

  Què volem fer Esquerra Republicana en l'àmbit de medi ambient a Sant Vicenç de Castellet? Implantar de forma gradual la recollida selectiva porta a porta i vetllar per l’ampliació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Executar el Pla de Clavegueram, eliminant els abocaments al riu.