Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado
 • Les principals propostes d'Esquerra per a Sant Vicenç

  Aquí teniu les principals propostes del programa electoral d'Esquerra Republicana de Catalunya per a Sant Vicenç de Castellet:   1.    Promoció econòmica i ocupació: Recepcionar els polígons industrials i incentivar amb ajuts fiscals la implantació de noves empreses que creïn nous llocs de treball. Potenciar el Servei d’Ocupació Municipal com a eina essencial per incrementar les possibilitats de trobar feina fent coincidir oferta i demanda laboral. Impulsar un model comercial del proximitat i la Fira del Vapor.

 • Garantirem el procés cap a la independència des del municipalisme

  Esquerra considerem que assolir la independència comença als ajuntaments i, amb ella, la garantia d'una millor qualitat de vida per als nostres veïns.

 • Proposem elaborar un pla estratègic per dissenyar el Sant Vicenç del futur

  Esquerra proposem elaborar el Pla Estratègic Sant Vicenç de Castellet 2025. Iniciar un procés de participació ciutadana, de reflexió, debat i definició d’objectius i accions concrets, per formular el model territorial, social i econòmic cap al qual ha d’avançar Sant Vicenç. 

 • Adriana Delgado, cap de llista de la candidatura

  Adriana Delgado i Herreros, cap de llista d'Esquerra Sant Vicenç de Castellet. Nascuda el 1978 i periodista. Ha treballat al diari Regió7, com a corresponsal al Bages de COMRàdio, Avui i La Vanguardia i ha estat assessora en comunicació al departament d’Innovació, Universitats i Empresa. Fundadora i exsòcia de l’empresa de gestió turística i comunicació CatEmocions. Autònoma, es dedica a la comunicació corporativa i 2.0. Va entrar com a regidora per Esquerra a l’Ajuntament el 2011 i va passar a ser portaveu del grup municipal a mitjans de legislatura.

 • Proposem un Ajuntament laic

  Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet defensa el valor republicà de la laïcitat, ja que l’Ajuntament, des del respecte total a totes les creences i religions, ha de ser laic.

 • Sandra Oliva i Cabeza, 2a membre de la candidatura

  Sandra Oliva i Cabezas, 2a membre de la candadatura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet.. Nascuda a Sant Vicenç el 1974, casada i mare d’una filla i un fill. Diplomada en Turisme i Llicenciada en Ciències del Treball, treballa a l’administració pública, especialitzada en la gestió de programes públics d’ocupació. Regidora per Esquerra aquesta última legislatura i secretària comarcal de Relacions Laborals (Esquerra Bages). Ha format o forma part d’entitats escolars i culturals i de l’ANC.

 • Adriana Delgado: "Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix. Farem que els 'nos' es tornin 'sís'"

  Benvinguts a l’acte central de campanya d’Esquerra Sant Vicenç, moltes gràcies per acompanyar-nos.   Ja heu vist que hi ha moltes coses que no volem que es mantinguin igual al nostre poble i al nostre país. I, com deia Albert Einstein, si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix. Per això ens presentem com l’alternativa del sí. Perquè aquests “nos” que explicaven la Sandra i el Jordi esdevinguin “sís”. D’entrada, amb una manera de fer oberta i dialogant, tenint en compte l’opinió dels ciutadans i governant, que no manant, amb vocació de servei, transparència i humilitat.

 • Promoció econòmica, ocupació i atenció a les persones, eixos del programa

  Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet va celebrar diumenge l’acte central de campanya, en què va explicar les principals propostes del seu programa electoral. Davant de més de 150 persones, a Cal Soler, l’alcaldable de la formació republicana, Adriana Delgado, va comentar els eixos clau de cara al proper mandat. D’una banda, els projectes en les àrees de promoció econòmica i ocupació, i de l’altra, en atenció a les persones. Com a paraigües de les propostes a llarg termini, ERC proposa l’elaboració d’un pla estratègic 2025, amb consens social i polític, per dissenyar el Sant Vicenç del futur.

 • Propostes en fiscalitat

  Què volem Esquerra Republicana en fiscalitat a Sant Vicenç de Castellet? Moderar la pressió fiscal per a les persones que ho necessitin, i gestionar els recursos públics amb eficàcia, eficiència i transparència per oferir uns serveis públics de qualitat. 

 • Jordi Palma i Sànchez, 3r membre de la candidatura

  Jordi Palma i Sánchez, 3r membre de la candidatura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Nascut a Sant Vicenç el 1981. Està estudiant Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió i treballa com a analista programador. Té estudis musicals, i toca el piano i el saxo. Ha passat per diverses entitats culturals del poble i és membre de l’ANC. Va ser arribar a Esquerra i en poc temps assumir responsabilitat i lideratge a la secció local. Inquiet i apassionat.

 • Propostes en ensenyament

  Què volem fer Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet en ensenyament? Crear un programa marc pel manteniment de les instal·lacions educatives, ampliar l’oferta d’estudis postobligatoris ajustant-la a les necessitats laborals del territori, i millorar la comunicació entre els centres educatius i amb l’Ajuntament. 

 • Salvador Ros i Arias, 4t membre de la candidatura

  Salvador Ros i Arias, 4y membre de la candidatura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Nascut fa 59 anys a L’Hospitalet de Llobregat, fa més d’un any i mig que viu a Sant Vicenç. Diplomat en Assessorament Financer i Direcció bancaria per l’Institut Català de Finances. Va treballar 30 anys en una entitat bancària i actualment és assessor financer independent. Ha col·laborat en la gestió de diverses entitats esportives. Integrat de ple al poble, el vam conèixer recollint opinions en la gigaenquesta i no ha costat gaire convèncer-lo per formar part del projecte d’Esquerra.

 • Propostes en convivència ciutadana

  Què volem fer Esquerra Republicana en l'àmbit de la convivència ciutadana a Sant Vicenç de Castellet? Facilitar la integració dels nouvinguts, i revisar l’actual ordenança i aplicar-la amb rigor, tenint en compte que qui té drets també té obligacions, i que s’han de respectar les normes de convivència. 

 • Sergi Domínguez i Truzman, 5è membre de la candidatura

  Sergi Domínguez i Truzmán, 5è membre de la candidatura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Nascut a Barcelona fa 21 anys, viu a Sant Vicenç des de l’any 2008. Ha completat els estudis secundaris i actualment cursa la carrera d’Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona. Interessat en la fotografia, la meteorologia i els cotxes. Portaveu de les JERC Sant Vicenç, un grup de gent jove, interessada en la política, compromesa i molt activa. Són el futur d’Esquerra, d’aquest poble i d’aquest país.

 • Propostes en joventut

  Què volem fer Esquerra Republicana en l'àmbit de joventut a Sat Vicenç de Castellet? Fer partícips als joves de les decisions que afecten el municipi, facilitar-los l’accés a una feina i a un habitatge, ajudar els emprenedors i dinamitzar la comissió de joves i el Rkó.