Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado
 • Montse Berduque i Torrecillas, 9a membre de la candidatura

  Montse Berduque i Torrecillas, 9a membre de la candiadtura d'Esquerra. Nascuda a Sant Feliu de Llobregat fa 37 anys, va arribar al poble fa 8 anys i se sent santvicentina pels quatre costats. Fa 7 anys que treballa de bibliotecària a Sant Vicenç, 2 anys a l’Escola Sant Vicenç i 5 a la biblioteca municipal Salvador Vives Casajuana. Ha estudiat Gestió i Administració Pública en la Universitat de Barcelona i està estudiant Dret. Inquieta, interessada en els viatges i la lectura.

 • Propostes per fer àgil, eficaç i eficient l'administració

  Què volem fer en l'àmbit de l'administració electrònica? Incrementar el número de tràmits administratius i promocionar-los entre la ciutadania amb la informació pertinent i bonificacions per sobre del 5%. Millorar el temps de resposta de les sol·licituds dels ciutadans. Fer una administració propera i útil a la ciutadania, amb eficiència, eficàcia, transparència i agilitat.  

 • Concep Trulls i López, 10a membre de la candidatura

  Concep Trulls i López, 10a membre de la candidatura. Nascuda a Sant Vicenç, viu en parella i és mare d un nen. Ha treballat des de ben jove combinant els estudis amb la feina i actualment es dedica al món de l’administració en una gestoria. Membre de diferents entitats escolars, esportives i culturals del poble. Membre de diferents entitats escolars, esportives i culturals del poble. S’ha sumat al projecte d’Esquerra per fer de Sant Vicenç un gran poble.

 • Propostes en participació ciutadana

  Què volem fer en participació ciutadana? Fomentar els processos de decisió per part de la ciutadania en la gestió municipal, especialment en les inversions en infraestructures, i establir un sistema eficient que integri les aportacions ciutadanes. Dinamitzar els consells municipals sectorials.

 • Propostes en via pública

  Què volem fer en l'àmbit de la via pública? Millorar la neteja i l’enllumenat dels carrers. Arranjar i promocionar aparcaments dissuasoris per dinamitzar una zona de vianants al centre. Estudiar la reordenació del trànsit per millorar la mobilitat. Crear un passeig a l’entorn del riu Llobregat. 

 • Aina Martí i Casas, 11a membre de la candidatura

  Aina Martí i Casas, 11a membre de la candidatura d'Esquerra a Sant Vicenç de Castellet. De Sant Vicenç, té 18 anys i és estudiant de l'escola Joviat del Cicle Superior d'Animació i d'Activitats Físiques i Esportives. Entrenadora ajudant del CB Castellet i de la Salle-Joviat. Compromesa i treballadora, vol que se senti la veu dels joves a l'Ajuntament.

 • Propostes en urbanisme

  Què volem fer en l'àmbit d'urbanisme? Promoure la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana, vetllar per la rehabilitació de Castellet, legalitzar Can Xesc i urbanitzar els carrers pendents. 

 • Inma Barranco i Túnez, 12a membre de la candidatura

  Imma Barranco i Túnez, 12a membre de la candidatura d'Esquerra a Sant Vicenç de Castellet. Nascuda a Sant Vicenç fa 41 anys, casada i amb dues filles. Comerciant. Vinculada a entitats escolars i culturals, la UBIC i la comissió de la Fira del Vapor, gerent al capdavant d’una sabateria, i castellera. Una persona emprenedora, que ha demostrat iniciativa i capacitat per organitzar activitats. 

 • Jaume Masats i Suriñach, 13è membre de la candidatura

  Jaume Masats i Suriñach, 13è membre de la llista d'Esquerra Sant Vicenç de Castellet. Nascut a Castellbell i el Vilar el 1952, viu a Sant Vicenç des del 1978. Casat i pare de dos fills. Jubilat i vinculat des de fa temps a nombroses entitats educatives, culturals i esportives. Primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Medi Ambient la legislatura 2007-2011, regidor a l’oposició aquesta última legislatura fins a principis del 2014. La veu de l'experiència i els bons consells. 

 • Propostes en serveis socials

  Què volem fer en serveis socials? Adequar la dotació pressupostària a les necessitats del servei. Prioritzar el cobriment de les necessitats bàsiques dels ciutadans i fomentar la col·laboració en xarxa dels agents implicats. Promocionar pisos tutelats per a gent amb dificultats. 

 • Propostes en promoció econòmica i ocupació

  Què volem fer en promoció econòmica i ocupació? Recepcionar els polígons industrials i incentivar amb ajuts fiscals la implantació de noves empreses que creïn nous llocs de treball. Potenciar el Servei d’Ocupació Municipal com a eina essencial per incrementar les possibilitats de trobar feina fent coincidir oferta i demanda laboral. Impulsar un model comercial del proximitat i la Fira del Vapor. 

 • Coneix un a un els candidats i les principals propostes

  Ja coneixeu l'equip que acompanya l'Adriana Delgado a la candidatura d'Esquerra a les eleccions municipals 2015 a Sant Vicenç de Castellet? Doncs els anirem presentant un a un els propers dies. I també donarem a coinèixer les principals propostes del nostre programa electoral, fruit de les trobades sectorials, l'Imagina't i altres reunions en grup i individuals.

 • Quatre anys d'oposició coherent, dialogant i constructiva

  Parlament dels regidors Sandra Oliva i Marc Trulls a la presentació de la candidatura d'Esquerra, fent valoració dels quatre anys de la legislatura, a l'oposició:  Bon vespre i gràcies per acompanyar-nos. Després que els nostres companys Jaume Masats, Pere Anton Llovet, Montse Bach i Marc Trulls, treballessin molt dur en el govern amb Convergència, posant fre abans que molts altres ajuntaments als estralls de la crisis econòmica permetent a l’Ajuntament gaudir de bona salut econòmica, Esquerra va haver de quedar-se a l’oposició, ja que CiU va decidir canviar de parella de ball.

 • Jaume Masats: "Quan la consciencia us ho dicti, no dubteu mai a dir que no".

  Parlament de Jaume Masats, cap de llista d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet a les anteriors eleccions municipals i número 13 de l'actual llista, l'acte de presentació de la candidatura   Bon vespre a tothom.   Ara fa uns quatre anys em vaig dirigir a tots vosaltres, per segona vegada consecutiva, demanant-vos com a cap de llista d’ERC que ens féssiu confiança.   Avui estic content que els meus companys hagin volgut que els acompanyi, en el lloc número tretze, l’últim.

 • Adriana Delgado: "Si el bon pastor fa olor d'ovella, la llista d'Esquerra fa olor de Sant Vicenç de Castellet"

  Parlament de l'alcaldable d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, a l'acte de presentació de la llista:  Moltes gràcies per acompanyar-nos avui en aquest dia tan especial en què us presentem la candidatura i els grans eixos del nostre projecte. Gràcies als meus companys que han escrit aquestes paraules per presentar-me, sou molt generosos. Gràcies a tots els membres de la llista i a la secció local per la confiança i el suport que sempre m’heu demostrat. Esquerra considerem que aquestes eleccions són molt importants perquè són més que municipals.