Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado
 • Aleix Lafont i Delgado, 6è membre de la candidatura

  Aleix Lafont i Delgado. Nascut fa 28 anys a Sant Vicenç. Viu en parella, és vetllador a l’Escola Sant Vicenç. Secretari d’Imatge i Comunicació d’Esquerra Sant Vicenç. Ha format part d’entitats culturals i esportives. Creatiu i innovador, amb ell Esquerra pot presumir de tenir molta i bona presència a la xarxa.

 • Propostes en cultura

  Què volem fer Esquerra Republicana en cultura a Sant Vicenç de Castellet? Vetllar per la comissió de gestió, dinamització i promoció de l’Espai Ateneu, i preservar el patrimoni cultural i donar suport a les associacions.

 • Joan Bizarro i Moreno, 7è membre de la candidatura

  Joan Bizarro i Moreno, 7è membre de la candiadtura d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet. Viu a Sant Vicenç i té 45 anys. Casat i pare de dos fills. Es dedica al món del marbre i actualment treballa a Olesa de Montserrat. Membre molt actiu de tot tipus d’entitats de Sant Vicenç, culturals, educatives i esportives. Un home dinàmic, polifacètic i inquiet, només li faltava entrar al món de la política i ho fa de la mà d’Esquerra, perquè s’estima Sant Vicenç i vol contribuir a millorar-lo.

 • Propostes en esports

  Què volem fer Esquerra Republicana en esports a Sant Vicenç de Castellet? Promocionar l’esport escolar i de base, donar suport als clubs i esportistes i treballar per aconseguir els espais que necessitin per a la pràctica esportiva.  

 • Marc Trulls i Méndez, 8è membre de la candidatura

  Marc Trulls i Méndez. Nascut a Sant Vicenç el 1984. Enginyer Tècnic Industrial Especialitzat en Mecànica, Màster en Comunicació Digital de Projectes d’Enginyeria. 3 anys a l’enginyeria Projectàlia i actualment a l’empresa Masats (sector automoció) des de fa 7 anys. A part, monitor de natació. Regidor d’Esports per Esquerra (març 2010-2011) i en aquesta legislatura des de inicis del 2014. President del CN Castellet i membre d’altres entitats esportives i culturals. Sempre hi és i pel que calgui.

 • Propostes en medi ambient

  Què volem fer Esquerra Republicana en l'àmbit de medi ambient a Sant Vicenç de Castellet? Implantar de forma gradual la recollida selectiva porta a porta i vetllar per l’ampliació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Executar el Pla de Clavegueram, eliminant els abocaments al riu.

 • Montse Berduque i Torrecillas, 9a membre de la candidatura

  Montse Berduque i Torrecillas, 9a membre de la candiadtura d'Esquerra. Nascuda a Sant Feliu de Llobregat fa 37 anys, va arribar al poble fa 8 anys i se sent santvicentina pels quatre costats. Fa 7 anys que treballa de bibliotecària a Sant Vicenç, 2 anys a l’Escola Sant Vicenç i 5 a la biblioteca municipal Salvador Vives Casajuana. Ha estudiat Gestió i Administració Pública en la Universitat de Barcelona i està estudiant Dret. Inquieta, interessada en els viatges i la lectura.

 • Propostes per fer àgil, eficaç i eficient l'administració

  Què volem fer en l'àmbit de l'administració electrònica? Incrementar el número de tràmits administratius i promocionar-los entre la ciutadania amb la informació pertinent i bonificacions per sobre del 5%. Millorar el temps de resposta de les sol·licituds dels ciutadans. Fer una administració propera i útil a la ciutadania, amb eficiència, eficàcia, transparència i agilitat.  

 • Concep Trulls i López, 10a membre de la candidatura

  Concep Trulls i López, 10a membre de la candidatura. Nascuda a Sant Vicenç, viu en parella i és mare d un nen. Ha treballat des de ben jove combinant els estudis amb la feina i actualment es dedica al món de l’administració en una gestoria. Membre de diferents entitats escolars, esportives i culturals del poble. Membre de diferents entitats escolars, esportives i culturals del poble. S’ha sumat al projecte d’Esquerra per fer de Sant Vicenç un gran poble.

 • Propostes en participació ciutadana

  Què volem fer en participació ciutadana? Fomentar els processos de decisió per part de la ciutadania en la gestió municipal, especialment en les inversions en infraestructures, i establir un sistema eficient que integri les aportacions ciutadanes. Dinamitzar els consells municipals sectorials.

 • Propostes en via pública

  Què volem fer en l'àmbit de la via pública? Millorar la neteja i l’enllumenat dels carrers. Arranjar i promocionar aparcaments dissuasoris per dinamitzar una zona de vianants al centre. Estudiar la reordenació del trànsit per millorar la mobilitat. Crear un passeig a l’entorn del riu Llobregat. 

 • Aina Martí i Casas, 11a membre de la candidatura

  Aina Martí i Casas, 11a membre de la candidatura d'Esquerra a Sant Vicenç de Castellet. De Sant Vicenç, té 18 anys i és estudiant de l'escola Joviat del Cicle Superior d'Animació i d'Activitats Físiques i Esportives. Entrenadora ajudant del CB Castellet i de la Salle-Joviat. Compromesa i treballadora, vol que se senti la veu dels joves a l'Ajuntament.

 • Propostes en urbanisme

  Què volem fer en l'àmbit d'urbanisme? Promoure la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana, vetllar per la rehabilitació de Castellet, legalitzar Can Xesc i urbanitzar els carrers pendents. 

 • Inma Barranco i Túnez, 12a membre de la candidatura

  Imma Barranco i Túnez, 12a membre de la candidatura d'Esquerra a Sant Vicenç de Castellet. Nascuda a Sant Vicenç fa 41 anys, casada i amb dues filles. Comerciant. Vinculada a entitats escolars i culturals, la UBIC i la comissió de la Fira del Vapor, gerent al capdavant d’una sabateria, i castellera. Una persona emprenedora, que ha demostrat iniciativa i capacitat per organitzar activitats. 

 • Jaume Masats i Suriñach, 13è membre de la candidatura

  Jaume Masats i Suriñach, 13è membre de la llista d'Esquerra Sant Vicenç de Castellet. Nascut a Castellbell i el Vilar el 1952, viu a Sant Vicenç des del 1978. Casat i pare de dos fills. Jubilat i vinculat des de fa temps a nombroses entitats educatives, culturals i esportives. Primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Medi Ambient la legislatura 2007-2011, regidor a l’oposició aquesta última legislatura fins a principis del 2014. La veu de l'experiència i els bons consells.