Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado
 • Esquerra presenta una llista transversal i diversa, preparada per governar

  Esquerra Sant Vicenç de Castellet va fer pública ahir Ia candidatura a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Davant d’un auditori Maria Carme Grauvilardell ple de gom a gom, l’alcaldable, Adriana Delgado, va explicar el projecte republicà per a Sant Vicenç i va presentar cada un dels membres de la llista. Aquesta combina militants d’ERC i JERC, i independents; gent del partit amb experiència i altres acabats d’arribar a la política municipal. En definitiva, en equip de persones compromeses i amb ganes que Sant Vicenç avanci i Catalunya esdevingui lliure.

 • L'assemblea local aprova la candidatura a les municipals

  L'assemblea local d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet va aprovar el passat 10 d'abril al vespre la llista de persones que formen la candidatura a les eleccions municipals del proper dia 24 de maig. El local d'ERC es va omplir de militants, amics i simpatitzants i membres de la llista que van donar suport a la proposta presentada per la comissió electoral. Com va explicar el president de la secció local, Jordi Palma, la llista "està formada per persones compromeses i amb vocació de servei, joves, preparades, coherents, treballadores i amb perfils diversos.

 • Més de 200 propostes a l'Imagina't Sant Vicenç

  Èxit de participació en l’Imagina’t Sant Vicenç de Castellet que va organitzar Esquerra Republicana el passat 15 de març a la sala Cal Soler, com a pas previ a la campanya de de les eleccions municipals. Més de 60 persones van aportar unes 200 propostes en quatre grans àrees temàtiques, que després van debatre dividits en grups.   Les quatre grans àrees temàtiques incloïen urbanisme, via pública, medi ambient i infraestructures; hisenda (taxes i pressupost), promoció econòmica i comerç; participació ciutadana, administració electrònica, cultura, esports i joventut; serveis socials, atenció a les persones, gent gran, ensenyament i seguretat ciutadana.

 • Benvinguts al blog de la candidatura d'Esquerra Sant Vicenç de Castellet

  Benvinguts al blog de la candidatura que Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Vicenç de Castellet presenta a les properes municipals del 24 de maig.  A Esquerra estem convençuts que, en els objectius d’assolir una Catalunya lliure, neta i més justa, i un Sant Vicenç amb millor qualitat de vida per als seus ciutadans, hem d’arribar al major nombre de persones possibles i que per aconseguir-ho hem de fer servir tots els canals de comunicació al nostre abast. Per això, hem creat aquesta pàgina, que se suma a la de la secció local i al web nacional.