Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado
 • Propostes en serveis socials

  Què volem fer en serveis socials? Adequar la dotació pressupostària a les necessitats del servei. Prioritzar el cobriment de les necessitats bàsiques dels ciutadans i fomentar la col·laboració en xarxa dels agents implicats. Promocionar pisos tutelats per a gent amb dificultats. 

 • Propostes en promoció econòmica i ocupació

  Què volem fer en promoció econòmica i ocupació? Recepcionar els polígons industrials i incentivar amb ajuts fiscals la implantació de noves empreses que creïn nous llocs de treball. Potenciar el Servei d’Ocupació Municipal com a eina essencial per incrementar les possibilitats de trobar feina fent coincidir oferta i demanda laboral. Impulsar un model comercial del proximitat i la Fira del Vapor. 

 • Coneix un a un els candidats i les principals propostes

  Ja coneixeu l'equip que acompanya l'Adriana Delgado a la candidatura d'Esquerra a les eleccions municipals 2015 a Sant Vicenç de Castellet? Doncs els anirem presentant un a un els propers dies. I també donarem a coinèixer les principals propostes del nostre programa electoral, fruit de les trobades sectorials, l'Imagina't i altres reunions en grup i individuals.

 • Quatre anys d'oposició coherent, dialogant i constructiva

  Parlament dels regidors Sandra Oliva i Marc Trulls a la presentació de la candidatura d'Esquerra, fent valoració dels quatre anys de la legislatura, a l'oposició:  Bon vespre i gràcies per acompanyar-nos. Després que els nostres companys Jaume Masats, Pere Anton Llovet, Montse Bach i Marc Trulls, treballessin molt dur en el govern amb Convergència, posant fre abans que molts altres ajuntaments als estralls de la crisis econòmica permetent a l’Ajuntament gaudir de bona salut econòmica, Esquerra va haver de quedar-se a l’oposició, ja que CiU va decidir canviar de parella de ball.

 • Jaume Masats: "Quan la consciencia us ho dicti, no dubteu mai a dir que no".

  Parlament de Jaume Masats, cap de llista d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet a les anteriors eleccions municipals i número 13 de l'actual llista, l'acte de presentació de la candidatura   Bon vespre a tothom.   Ara fa uns quatre anys em vaig dirigir a tots vosaltres, per segona vegada consecutiva, demanant-vos com a cap de llista d’ERC que ens féssiu confiança.   Avui estic content que els meus companys hagin volgut que els acompanyi, en el lloc número tretze, l’últim.

 • Adriana Delgado: "Si el bon pastor fa olor d'ovella, la llista d'Esquerra fa olor de Sant Vicenç de Castellet"

  Parlament de l'alcaldable d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, a l'acte de presentació de la llista:  Moltes gràcies per acompanyar-nos avui en aquest dia tan especial en què us presentem la candidatura i els grans eixos del nostre projecte. Gràcies als meus companys que han escrit aquestes paraules per presentar-me, sou molt generosos. Gràcies a tots els membres de la llista i a la secció local per la confiança i el suport que sempre m’heu demostrat. Esquerra considerem que aquestes eleccions són molt importants perquè són més que municipals.

 • Esquerra presenta una llista transversal i diversa, preparada per governar

  Esquerra Sant Vicenç de Castellet va fer pública ahir Ia candidatura a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Davant d’un auditori Maria Carme Grauvilardell ple de gom a gom, l’alcaldable, Adriana Delgado, va explicar el projecte republicà per a Sant Vicenç i va presentar cada un dels membres de la llista. Aquesta combina militants d’ERC i JERC, i independents; gent del partit amb experiència i altres acabats d’arribar a la política municipal. En definitiva, en equip de persones compromeses i amb ganes que Sant Vicenç avanci i Catalunya esdevingui lliure.

 • L'assemblea local aprova la candidatura a les municipals

  L'assemblea local d'Esquerra Republicana a Sant Vicenç de Castellet va aprovar el passat 10 d'abril al vespre la llista de persones que formen la candidatura a les eleccions municipals del proper dia 24 de maig. El local d'ERC es va omplir de militants, amics i simpatitzants i membres de la llista que van donar suport a la proposta presentada per la comissió electoral. Com va explicar el president de la secció local, Jordi Palma, la llista "està formada per persones compromeses i amb vocació de servei, joves, preparades, coherents, treballadores i amb perfils diversos.

 • Més de 200 propostes a l'Imagina't Sant Vicenç

  Èxit de participació en l’Imagina’t Sant Vicenç de Castellet que va organitzar Esquerra Republicana el passat 15 de març a la sala Cal Soler, com a pas previ a la campanya de de les eleccions municipals. Més de 60 persones van aportar unes 200 propostes en quatre grans àrees temàtiques, que després van debatre dividits en grups.   Les quatre grans àrees temàtiques incloïen urbanisme, via pública, medi ambient i infraestructures; hisenda (taxes i pressupost), promoció econòmica i comerç; participació ciutadana, administració electrònica, cultura, esports i joventut; serveis socials, atenció a les persones, gent gran, ensenyament i seguretat ciutadana.

 • Benvinguts al blog de la candidatura d'Esquerra Sant Vicenç de Castellet

  Benvinguts al blog de la candidatura que Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Vicenç de Castellet presenta a les properes municipals del 24 de maig.  A Esquerra estem convençuts que, en els objectius d’assolir una Catalunya lliure, neta i més justa, i un Sant Vicenç amb millor qualitat de vida per als seus ciutadans, hem d’arribar al major nombre de persones possibles i que per aconseguir-ho hem de fer servir tots els canals de comunicació al nostre abast. Per això, hem creat aquesta pàgina, que se suma a la de la secció local i al web nacional.